Cadeautips voor je schoonmoeder

FamiliedinerWat is het toch lastig om een cadeau voor je schoonmoeder te kopen. Het maakt niet uit hoe sterk je geïntegreerd bent in jouw schoonfamilie. Dit cadeau moet gewoon echt top zijn. Een ketting of een sieraad is vaak te persoonlijk en een bosje bloemen is vaak weer te ‘gewoontjes’. In dit artikel lees je een aantal leuke cadeautips voor je schoonmoeder.

Tip 1: Combineer een cadeau met een persoonlijke twist
Zeepjes en badschuim zijn misschien niet de meest persoonlijke cadeaus om weg te geven maar als je dit combineert met een persoonlijke twist, wordt het in één keer een heel ander verhaal. Pak een gekleurd A4 vel en versier het papier met leuke teksten of afbeeldingen. Op die manier laat je zien dat je ook echt moeite hebt gedaan voor het cadeau. Uiteindelijk gaat het namelijk om het gebaar achter het cadeau en niet het cadeau zelf.

Tip 2: Neem jouw schoonfamilie mee uit eten
Stop het alarm! Uit eten gaan, hoeft helemaal niet duur te zijn. Daarnaast is het helemaal niet verkeerd om soms een beetje extra te betalen. Het gaat tenslotte om je schoonmoeder! Bij elk budget past een leuk restaurant. Zorg ervoor dat je een persoonlijke uitnodiging maakt, bijvoorbeeld een bosje bloemen met in het kaartje een tekst. Geef een persoonlijk cadeau!

Tip 3: Koken!
Maak een persoonlijk vijfgangenmenu en versier de menukaart met een liefdevolle tekst. Maak er een gezellig avond van en zorg dat het genieten centraal staat. Niks is moeilijk alles kan!

Tags:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *