Correctbooks relatiegeschenk voor iedereen

Correctbooks is een relatiegeschenk voor iedereen!

Correctbooks zet zich in tegen wereldwijde analfabetisme in ontwikkelingslanden. Miljoenen kinderen hebben geen pen en papier om te kunnen leren lezen en schrijven. Correctbook ontwikkeld unieke en duurzame producten waaronder uitwisbare notieboeken. Door het verkopen van deze uitwisbare notitieboeken kan Correctbook in samenwerking met de stichtingen Kwasa en Rhiza uitwisbare notitieboeken doneren op plekken waar deze hard nodig zijn.

correctbooks_ecologische notitieboek voor een gezondere groene wereld. Het milieu is belangrijk. Daarom als u geschenken wilt kopen voor uw relaties, ga voor een ecologisch verantwoorde correctbook

Voor wie zijn de uitwisbare notitieboeken:

De notitieboeken van Correctbooks zijn voor iedereen! De uitwisbare schriften zijn niet alleen voor studenten en scholieren. Iedereen kan gebruikt maken van deze uitwisbare notitieboeken. Met de Correctbook notitieboeken kan er eindeloos worden geschreven, dus iedereen die notities en aantekeningen maakt kan gebruik maken van de Correctbook. Ook bijvoorbeeld coaches van sportclubs kunnen gebruik maken van de uitwisbare notitieboeken. Coaches maken notities en strategieën op papier, dit kan natuurlijk niet worden gewist als er iets gewijzigd moet worden. Door het gebruik van Correctbook kunnen coaches oneindig de strategieën wijzigen en aanpassen zonder oneindig papier te verspillen.

 

Correctbooks bedrukken:

De notitieboeken van Correctbook zijn op twee verschillende manieren te bedrukken. De notitieboeken kunnen volledig full colour worden bedrukt maar in een kleur met uw logo. Zowel de kaft aan de voorkant en de achterkant zijn volledig te bedrukken met uw ontwerp. Na het aanleveren van uw ontwerp krijgt u van ons altijd een digitale drukproef toegestuurd. Op deze drukproef kunt u op schaal en in kleur zien hoe uw ontwerp op de Correctbook wordt bedrukt.

Na goedkeuring van de digitale drukproef starten wij met het bedrukken en kunt u met ongeveer 3 weken de bedrukte Correctbooks bij u verwachten.

Waar haal ik een correctbook in grotere aantallen?

Deze kunt u vinden op verschillende relatiegeschenk sites. Onze tip is om te kijken op www.zintuig.nl

Daar zijn ze behulpzaam en krijgt u een gratis digitaal afdrukvoorbeeld.

Voor meer informatie over correctbooks kunt u kijken op http://www.reclameartikelenblog.nl/


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *