Kerstballen bedrukken

Laat uw kerstballen bedrukken door Zintuig. Kerstballen met kleurrijke print is de meest populaire methode om het logo in kaart te brengen. Elk logo dat de klant wenst, kunnen we maken. Kerstballen met print worden bedrukt door middel van tampondruk. Eerst hebben we een matrix nodig, die we vullen met verf. Daarna hebben we verf overgebracht naar kerstballen. Elke matrix heeft een individueel patroon, het is specifiek gemaakt voor een bepaald project. De best bedrukte kerstballen verschijnen op heldere kerstballen, tenzij de afdruk wit is, dan staat hij goed op een donkerblauwe, flesgroene of zwarte kerstbal. U kunt niet alleen logo’s of wensen afdrukken, maar ook afbeeldingen. Daarnaast kun je de kerstballen handgemaakte glitter ornamenten versieren. Wilt u graag kerstballen bedrukken die tegen een stootje kunnen? Klik hier om te zien welke geweldige plastic kerstballen wij verkopen. We kunnen de kerstballen ook in een doos, cellofaan en strik verpakken en zo een mooi ingepakt cadeau maken. Het uiteindelijke uiterlijk van de kerstbal hangt van u af! Kerstballen met een bedrijfslogo zijn een geweldig idee voor een cadeau, of je kunt ze kerstboom versieren op de werkvloer.

Hoe uw gepersonaliseerde kerstballen worden gemaakt.

Kerstballen bedrukken kan op verschillende manieren. U kunt aan beide kanten hetzelfde of een ander ontwerp bedrukken, zodat u uw feestelijke gevoel kunt voelen wanneer u uw eigen kerstballen ontwerpt. Wanneer u kiest voor de porseleinen kerstballen, gebruiken we onze gloednieuwe, state-of-the-art methoden om rechtstreeks op het oppervlak van de kerstbal te printen. U kunt elke afbeelding of ontwerp naar keuze op de voorkant afdrukken, met de mogelijkheid om ook tekst op de achterkant van de kerstbal toe te voegen.

Hoe kunt u de kerstballen bedrukken ontwerpen?

Ga dit jaar tegen de stroom in en gooi wegwerpversieringen weg. U kunt kerstballen bedrukken met kerstachtige kleuren  of juist met alternatieve kleuren. U kunt ook het tegenovergestelde doen en een heel kerstachtig ontwerp maken, of een helemaal niet kerstachtig ontwerp. Wat u ook besluit, de keuze is echt helemaal aan u als u uw eigen kerstballen maakt. Kies uit donkerrood of groen voor een traditioneel feestelijk gevoel, zachtgrijs of warme steen voor een meer neutrale esthetiek, of zelfs lichtroze of blauw om een speciale gelegenheid aan te duiden.

Heeft u interesse in glazen kerstballen? Bekijk hier de mogelijkheden

 

kerstballen bedrukken glas goud 4cm

Kerstbal goud bedrukken

kerstballen bedrukken rood

kerstbal rood


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *