Kinderparaplus online bestellen en bedrukken bij Zintuig.nl

Kinderen zijn de toekomst. Dat is al jarenlang zo en dat zal ook altijd blijven. Als bedrijf kunt u hier ook rekening mee houden. Kinderen zijn namelijk nieuwe toekomstige klanten voor bijvoorbeeld de rabobank, verzekeringsmaatschappijen, scholen en sportverenigingen. Het is dan ook helemaal niet erg om deze kinderen op te vrolijken met geschenken, al is het maar om een positief gevoel bij de ouders op te roepen. Eén van die positieve geschenken is een kinderparaplu. Waarom? Omdat een kinderparaplu er vrolijk uitziet en ook vele grappige vormen aan kan nemen.

Een kinderparaplu goedkoop bedrukken

Kinderparaplus worden overal aangeboden. Het is voor u dan ook lastig om de juiste leverancier voor uw bedrukte kinderparaplu’s te vinden. Een kinderparaplu kunt u heel goedkoop online bestellen en laten bedrukken. Dat is ook vrij logisch aangezien de concurrentie moordend is in relatiegeschenkenbranche. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn kunt u dan ook bij Zintuig geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Op deze manier krijgt u een heel duidelijk overzicht van de kosten en kunt u ook de prijs voor het bedrukken van de kinderparaplu met uw logo vergelijken. Mocht u ergens een leverancier vinden die u de kinderparaplu goedkoper kan aanbieden, kom dan met de prijs langs bij Zintuig. Meestal kunnen wij u dan nog een extra service of scherpere prijs aanbieden, niet voor niets heeft u bij Zintuig de beste deal garantie!

kinderparaplu bedrukken

Een kinderparaplu bedrukken met uw logo

De meeste kinderparaplus zijn gemaakt van een polyester stof. Dit betekent dat de kinderparaplu maar een gering aantal druktechnieken aankan. U kunt bij de kinderparaplu kiezen uit de volgende druktechnieken:

  • Zeefdruk
  • Tampondruk
  • Transferdruk

Wilt u meer weten over deze druktechnieken? Lees dan eens het volgende artikelen over de bedrukkingstechnieken van Zintuig!

Type – kinderparaplus bedrukken op het doek met uw logo?
Van te voren zien hoe het wordt, dat kan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *