Papieren draagtassen bedrukken relatiegeschenk

Waarom papieren draagtassen bedrukken?

Papieren draagtassen bedrukken is erg handig voor verschillende gelegenheden. U kunt ze bijvoorbeeld weggeven in de winkel aan klanten. Ook kunt u ze als goodiebag op een beurs gebruiken. Papieren draagtassen die bedrukt zijn, werken echter nog beter dan onbedrukte tassen! Andere mensen zien uw logo op de tas als mensen ermee lopen. Zo versterkt u de naamsbekendheid van uw bedrijf of merk. Dit allemaal door de papieren draagtas te bedrukken. De papieren draagtassen zijn hoogwaardige kwaliteit en beschikbaar in diverse kleuren!

papieren tas bedrukken voor een beter milieu en een groenere toekomst. Bedrukt met uw logo zal u een goede boodschap. Papieren draagtassen bedrukken

Hoe zit het met papieren draagtassen en ecologische bewustheid?

Papieren draagtassen zijn milieu-vriendelijk, en daarom een geweldige keuze voor bedrijven die zichzelf willen presenteren met een groene houding. Het milieu gaat  steeds sneller achteruit; Bosbranden, plastic in de oceaan, CO-2 uitstoot. Dus wat kunnen we eraan doen? Wij zouden graag willen zien dat mensen meer papieren tassen gebruiken dan die van plastic. Hierdoor zal er minder afvalstoffen vrijkomen wat gebeurd bij de productie. Gelukkig kunt u met gerecyclede papieren draagtassen uw steentje bijdragen om de wereld een groenere en levendigere plaats te maken in de toekomst. Zodat onze kinderen er ook nog wat aan zullen hebben. Wij doen het ook. Spoor uw connecties en relaties aan met deze papieren draagtassen. U kunt zelfs uw persoonlijke boodschap laten bedrukken zodat het allemaal extra goed overkomt.

Wat is een groene houding en waarom is het nuttig voor mijn bedrijf als ik draagtassen wil?

Een groene houding betekent dat u zich bewust opstelt naar het milieu, en daarmee laat u zien empathisch te zijn naar de wereld om u heen. Mensen zullen dat waarderen want die willen graag natuurlijk dat de wereld overeind blijft. Dus papieren draagtassen zullen mee bijdragen aan die boodschap, evenals dat het ook echt beter voor het milieu is.

Papieren draagtassen bedrukken met uw logoPapieren draagtas bedrukken met logo of afbeelding bij zintuig kan het, koop onze dingen pls. Thx Papieren draagtassen bedrukken

De papieren draagtassen zijn gemaakt van extra dik gelamineerd papier. Papieren draagtassen zijn leverbaar in verschillende formaten. – Volledig full colour design + 4 cm binnenflap – Keuze uit mat of glanzend oppervlak – 200 gr/m2 dik papier – Keuze uit verschillende kleuren handvaten. Voor meer vragen over papieren draagtassen verwijzen wij u naar het telefoonnummer. Bel gerust naar +31 (0)35 69 56 000.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *