Klassieke en opvouwbare paraplus online bedrukken bij Zintuig.nl

In de regen verlangen mensen altijd naar 2 dingen. Een lekker warme kop drinken thuis bij de open haard en een paraplu. Het eerste kunt u natuurlijk moeilijk realiseren als bedrijf maar voor de tweede wens kunt u wel zorgen. U kunt namelijk op een hele voordelige manier een paraplu laten bedrukken. Een klassieke paraplu bedrukken is hierbij een mooie paraplu die eruit ziet zoals u verwacht van een paraplu. De klassieke paraplus zijn standaard paraplus met een haak, dit is zoals de parapluss vroeger gemaakt werden en zo worden er nog steeds paraplu’s geproduceerd.

Goedkoop klassieke paraplus bedrukken
Zintuig is een groothandel die alleen een online webwinkel beheert. Op deze manier kunnen wij de prijs voor het bedrukken van klassieke paraplus heel laag houden. Aangezien wij geen fysieke winkel hebben hoeven wij ook niet de kosten te betalen voor een extra pand. Dit hoeven wij dan ook niet in de prijs van onze bedrukte paraplu’s te verwerken en op deze manier kunnen wij ook de prijs heel laag houden. Doordat Zintuig een groothandel is hanteren wij een minimale afname die verscheelt per paraplu bedrukken. Zo is bijvoorbeeld voor de Balmain paraplu een minimale afname van 25 stuks gehanteerd.

paraplu bedrukken

De bedrukte opvouwbare paraplu als passend relatiegeschenk
Bent u op zoek naar een bedrukte opvouwbare paraplu? Automatisch uitklapbare paraplus kopen als relatiegeschenk of premium? Zintuig levert een uitgebreid assortiment opvouwbare paraplus met een snelle levertijd. Het streven is om iedereen zo snel mogelijk te voorzien in de behoeften naar relatiegeschenken!

opvouwbare paraplu bedrukken

De vouwparaplu leent zich goed voor bedrukking
Een opvouwbare paraplu is compact en klein verpakt zodat het makkelijk mee te nemen is. Wij verkopen effen kleuren paraplus maar ook bicolour opvouwbare paraplus.

Opvouwbare paraplus bedrukken


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *