Relatiegeschenken van kurk

Relatiegeschenken van Kurk

Waarom kurk?

Waarom is er momenteel op internationaal niveau een enorme hausse over het belang van kurk als alternatief voor de ontwikkeling van verschillende producten, van mode tot meubels, en zelfs tot de bouw? Waarom begint NASA kurkcoating bescherming te gebruiken op hun spaceshuttles? Waarom wordt kurk momenteel gebruikt in coatings en voor vloeren van woningen en zelfs bij het maken van wastafels? Waarom wordt de president van de Verenigde Staten bij een van zijn diplomatieke missies een stropdas van kurk aangeboden en wordt de first-lady ook een tas met deze rijke grondstof aangeboden?
Het antwoord is simpel: kurk is een materiaal dat 100% natuurlijk is, biologisch afbreekbaar, en dus volledig milieuvriendelijk.

De manier waarop we het milieu tegenwoordig in de wereld zien, beweegt naar een beter begrip voor Moeder Natuur, en in feite hebben mensen deze verandering nodig vanwege de steeds grotere vervuiling. Kurk wordt een sleutelelement in deze verschuiving. Vanwege zijn elastische, waterdichte en brandwerende eigenschappen is kurk een materiaal met een enorm potentieel voor multifunctioneel gebruik in verschillende soorten producten.

Naast deze enorme reeks eigenschappen heeft kurk het voordeel dat het een materiaal is dat een zeer wilde en natuurlijke uitbundigheid creëert en in staat is om unieke esthetische en elegante eigenschappen toe te kennen aan de producten waarop het zal worden aangebracht. Dat is de reden waarom de productie van kurk ontwerpen door enkele van de beste ontwerpers en architecten wereldwijd toeneemt.
Zoek naar groene alternatieven om bij te dragen aan een schonere, duurzamere wereld en onthoud dat kurk er één is.

 

 

Onderzetters van kurk

Kurken onderzetters zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en formaten. Bescherm je eettafel met deze praktische en duurzame onderzetters van natuurlijk kurk. Eenvoudig, effectief en ontworpen voor  hittebestendigheid, deze onderzetters zijn essentieel voor elk huishouden. Deze kurken onderzetters zijn verkrijgbaar in een rond of vierkant ontwerp en hebben een neutrale kurkkleur en passen bij elk bestaand interieur, wat betekent dat ze klaar zijn om elke tafel te beschermen tegen morsen en vlekken.

Kenmerken

 • Onmisbaar in elke eetkamer
 • Kurk betekent een goede hittebestendigheid
 • Verkrijgbaar in een ronde of vierkante uitvoering

 

onderzetter van kurk ronde onderzetter van kurk

 

Kurken notitieboekjes

Een notitieboekje: de perfecte metgezel voor creativiteit en organisatie. Je weet nooit waar je bent als inspiratie in je opkomt. Misschien zit u met een warm drankje op de bank en luistert u naar een onweersbui. Misschien bent u bij zonsondergang op een strand, een miljoen mijl verderop. Soms krijg je gewoon de neiging om te schrijven; te krabbelen; te vermelden. En daarom heb je een notitieboekje nodig: een plek waar je je diepste gedachten kunt vastleggen en privé kunt houden.

 

 • Gebruik het tijdens vergaderingen op het werk om belangrijke zaken te kunnen noteren
 • Neem het mee naar de universiteit – gebruik het als een fotoalbum, een tijdschema of een dagboek
 • Plan een speciale gebeurtenis – het is een verbluffende weddingplanner, feestorganisator of een “to-do-lijst” -checker voor een vakantie dagboek – vergeet nooit een enkel moment of plaats
 • Houd een dagboek bij
 • Noteer uw dromen, uw doelen en uw prestaties
 • Schets, teken, schets – een foto zegt meer dan duizend woorden

Een dagboek is een constante metgezel om u op het goede spoor te houden.

 

 

Notitieboekje van kurkNotitieboekje van kurk met ringbandNotitieboekje van kurk met balpen

Duurzame kurken hoes

Het verbluffende, ongebruikelijke ontwerp van het kurk is meer dan alleen een aantrekkelijk kenmerk. Kurk is niet alleen een duurzame, hernieuwbare bron die heel weinig verwerking vereist (wat betekent dat het een minimale ecologische voetafdruk achterlaat), kurk is ook 100% veganistisch en een prachtig, dierproefvrij alternatief. Daarnaast is het ook opvallend om te zien – dit zal ongetwijfeld de aandacht van mensen trekken als je het tijdens een vergadering op tafel legt.

 

Muismat van kurk

Creëer een geweldig accessoire voor de enige muis die je wilt laten rondsnuffelen op je bureau! Versier hem met je favoriete afbeelding of kies uit duizenden ontwerpen die er geweldig uitzien en die je muis beschermen tegen krassen en vuil. Je kunt ook leuke muismatten ontwerpen om uit te delen aan nieuwe medewerkers of om te gebruiken als marketingmateriaal!
Deze muismatten van kurk zijn een natuurlijk stijlvolle optie voor uw kantoor. Hij biedt ultiem comfort, geweldige textuur, zachter gevoel dankzij de natuurlijke eigenschappen van dit eco-product. Dit milieuvriendelijke product is gemaakt van 100% kurk, een zeer hernieuwbare grondstof. Kurk is allergeenvrij, schimmelwerend, antibacterieel en antistatisch. Je kunt het gevoel van warme kurk onder je hand niet verslaan. Voeg karakter en stijl toe aan uw kantoor met dit mooie product van kurk.

 

Muismat van kurkMuismat van kurk met oplader

 

Kurken pennen

Omdat we tegenwoordig allemaal smartphones en laptops hebben, wil nog niet zeggen dat het geschreven woord verdwijnt. In feite betekent het net zoveel meer om een persoonlijk handgeschreven briefje te ontvangen! De pen blijft een product wat iedereen graag heeft en ontvangt. De eco vriendelijke kurken balpennen hebben een klikmechanisme en een huls van kruk en gedeeltelijk tarwestro. Het gebruik van deze materialen vermindert het gebruik van plastic en biedt zo een milieuvriendelijk alternatief voor plastic pennen.
Deze pennen kunnen uiteraard gepersonaliseerd worden met bedrukking.

 

 

eco balpen van kurkeco balpen van kurk push-upeco balpen van kurk

Rugtassen met kurk

Rugtassen met gedeeltelijk kurk zijn een immens succes! Ze zijn door het design heel opvallend en ook makkelijk te gebruiken, daarnaast is kurk een van de beste veganistische en milieuvriendelijke stoffen die er zijn. Bovendien heeft het een unieke look die gewoon kwaliteit uitstraalt. Maar toch, er is een zeurende vraag in je achterhoofd … “Blijft dit wel goed?”
U bent waarschijnlijk een beetje sceptisch, dat begrijpen we. Tassen waar kurk in is gebruikt is niet alledaags en daarom onbekend. Kurk is echt een lichte zeer sterk materiaal wat goed hiervoor gebruikt kan worden. Het geeft u een unieke look en is nog beter voor het milieu ook!
Misschien kun je alleen maar denken aan een prikbord van kurk dat uit elkaar valt, maar er is eigenlijk geen gelijkenis tussen de kurk krullen die worden gebruikt om dergelijke items te maken, en kurkstof, dat het perfecte alternatief is voor dierlijk leer.
Enkele voordelen van kurk bij tassen:

 

 • Extreem licht materiaal
 • Waterbestendig
 • Erg slijtvast
 • Brandvertragend
 • Zacht en een unieke look

 

rugzak van kurkrugzak van kurk zwart
Producten van kurk zijn tegenwoordig erg populair en bijna niet meer uit de markt weg te denken. Dit vooral omdat het zoveel positieve eigenschappen heeft zoals bovengenoemd.
Kurk producten zijn ook gemakkelijk en mooi te personaliseren door bedrukking of door middel van een gravure, dat maakt uw relatiegeschenk tot een geweldig product om te ontvangen.
Graag leggen we u hier mee over uit en vertellen we wat de vele mogelijkheden zijn.
U kunt ons bereiken via onze website: www.zintuig.nl of via ons telefoonnummer 035-6956000. Ons team zit klaar voor u om te helpen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *