Sokken bedrukken met uw eigen design!

Voorbeeld sokken bedrukken

Vergeet een bos bloemen of dure champagne, ga voor sokken bedrukken en ontwerp zo je eigen sok in je eigen huisstijl: het perfecte cadeau!
Ontwerp je eigen sokken voor je medewerkers en collega’s, als cadeau voor je klanten of als hoogwaardige weggeefactie.Waarom altijd de verplichte fles drank als zakelijk relatiegeschenk?
Wees creatiever dan uw concurrenten en geef uw klanten een stijlvol product van hoge kwaliteit waardoor elke klant u elke ochtend en elke dag zal herinneren: sokken!

 

Bedrukte sokken is een perfect geschenk als:

  • Bedankje na een drukke / bijzondere periode
  • Stimulans voor het personeel
  • Giveaway voor beurzen etc.

Laat ons uw sokken bedrukken?

Stuur ons uw bedrijfslogo of ontwerp naar keuze, kijk wat uw wensen zijn en gezamenlijk bekijken we de mogelijkheden. Sokken bedrukken kent vele mogelijkheden, ook zaken wat u niet zou verwachten.

Graag krijgen we dan onderstaand van u door:

  • Hoeveel paar?
  • Welke kleuren?
  • Welke maatverdeling?
  • Wenst u labels of een verpakking?

Afhankelijk van complexiteit en het aantal kan levering tussen 2 tot 4 weken na het plaatsen van de bestelling.

DUURZAAM

Kwaliteit is niet zomaar een mooi woord dat we graag lezen in glossy brochures en dan achterlaten in onze bureauladen om stof op te vangen. Het is een waarde waar we dagelijks aan werken ook bij sokken bedrukken.

Voor ons betekent dit dat we niets aan het toeval overlaten, of het nu gaat om de materiaalkeuze, het design van uw sokken of de verpakking.
We ontwerpen het soort sokken en gebruiken het materiaal van sokken wat we zelf graag dragen.
Onze waarden zijn onze richtlijn en we brengen ze graag in de praktijk voor onze klanten.

We werken samen met een netwerk van gevestigde en ervaren fabrikanten in Nederland, Portugal, Turkije of het Verre Oosten. Bij de keuze van onze productiepartners besteden we aandacht aan de naleving van hoge sociale normen, hoge kwaliteit en duurzame productie. Al onze fabrieken voldoen aan de correct richtlijnen en zijn gecertificeerd.

Ben u geïnteresseerd in sokken bedrukken neem dan contact op met onze binnendienst, u kunt ons bereiken via de website www.zintuig.nl en telefonisch zitten we ook voor u klaar op 035-6956000!

Waar kan ik het beste sokken laten bedrukken?

Voor het selecteren van de beste sokken bezoekt u zintuig.nl Hier vindt u een groot aanbod aan verschillende type sokken in diverse mogelijkheden.

U kunt ook kijken naar http://www.reclameartikelenblog.nl/ voor meer business en promotie tips.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *